A WORKI IN PROGRESS: A JOURNAL

Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 99,00 zł 99.00
ilość EGZ,CPY

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

The world-famous chef René Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, Noma

A Work in Progress: A Journal is a highly personal document of the creative processes at noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history.

After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep a journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at noma. The result is an unusually candid, and often humorous, insight into the inner workings of one of the food world's most creative minds. Originally featured in the bestselling A Work in Progress, first published in 2013.


ISBN: 978-07-1487-754-9
Autor: REDZEPI R.
liczba stron: 224
typ okładki: TWARDA

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl