Producent
- ABRAMS (2)
- ABSOLUTE PRESS (1)
- AFERA (1)
- ALETHEIA (1)
- ALMA-PRESS (1)
- APERTURE (1)
- AUSTERIA (3)
- BONOBO (1)
- BOSZ (4)
- BUCHMANN (16)
- CENTRUM EDUKACYJNE PROMISE (1)
- CYRANKA (1)
- DEBIT (1)
- DRUGA NOGA (1)
- DWIE SIOSTRY (6)
- edukacja dzieci (1)
- ESCAPE MAGAZINE (1)
- FINEBOOKS (5)
- GESTALTEN (1)
- HARDIE GRANT (3)
- HISTORY (1)
- JEDNOŚĆ (2)
- KAKTUS (2)
- KIRIN (1)
- KOBIECE (1)
- KROPKA (1)
- KYLE BOOKS (1)
- LIBER (4)
- LITERÓWKA (1)
- LITTLE GESTALTE (1)
- MARGINESY (5)
- NASZA KSIĘGARNIA (1)
- NATIONAL PORTRT (1)
- NISZA (1)
- OCTOPUS (1)
- OH! (1)
- OLIMP MEDIA (1)
- PASCAL (4)
- PENGUIN BOOKS (5)
- PHAIDON (3)
- PRESTEL (1)
- PRÓSZYŃSKI I S- (1)
- PWN (2)
- REA-SJ (1)
- REBIS (2)
- RELACJA (1)
- RIZZOLI (1)
- SEPTEM (1)
- SŁOWO/OBRAZ TER (1)
- TEN SPEED PRESS (1)
- VOLUMEN (1)
- WAM (1)
- WIELKA LITERA (2)
- WYDAWNICTWO POZNAŃSKIE (1)
- WYSOKI ZAMEK (1)
- WYTWÓRNIA (3)
- ZNAK (19)
- ZWIERCIADŁO (1)
Cena
-
od
do
DZIKA KUCHNIA
To praktyczny przewodnik po ponad dwustu dzikich roślinach jadalnych Polski, takich jak: bez, brzoza, chmiel, czosnek niedźwiedzi, czeremcha, klon, łopian, pokrzywa, podbiał, tatarak i wiele, wiele innych. Każdy rozdział wyjaśnia, gdzie szukać danego gatunku i jak go rozpoznać, które części rośliny są jadalne, podaje informacje na temat okresu zbioru, substancji czynnych i właściwości farmakologicznych rośliny, a także jej tradycyjnego i współczesnego użytkowania w różnych kulturach.
Dostępność: dostępne